Welkom bij logopediepraktijk Spaarne

logopedie voor kinderen en volwassenen  

 Logopedie is de behandeling van communicatiestoornissen met betrekking tot alle functies van de mond. Tijdens de behandelingen krijgt u zorg, training en adviezen met als doel het herstellen en onderhouden van de communicatie in al haar facetten zoals stemgebruik, uitspraak, gehoor en taal. Daarbij kan er ook aandacht zijn voor andere mondfuncties zoals slikken, eten en drinken.

Mijn naam is Daphne Krakeel , logopedist sinds 1992

 

Hier inschrijven


Bij logopediepraktijk Spaarne kunt u terecht voor logopedie op de praktijk en Online logopedie.

Momenteel is er, door een tekort aan logopedisten in Nederland, een wachtlijst van 3 maanden voor behandelingen op de praktijk. Voor online behandelingen is de wachttijd 5 weken. Wilt u een afspraak maken dan moet u zich eerst inschrijven. Gebruik daarvoor het contactformulier en vul alle gegevens voor uzelf of uw kind in. Vermeld duidelijk op dit formulier of u op de praktijk of online wilt afspreken.

Snel een afspraak : alleen kinderen en volwassenen met een ERNSTIG adem-, stem- of slikprobleem of long Covidpatiënten, kunnen na verwijzing van de huisarts of KNO arts, snel op de praktijk of online afspreken. U moet na verwijzing zelf de praktijk bellen om een afspraak te maken of het contactformulier invullen. 

Logopedie online :

Online logopedie is uitermate geschikt om te combineren met uw werk & gezinsleven. De behandelingen zijn interactief, stimulerend en motiverend. Voor online logopedie maakt het niet uit in welk deel van het land u woont.  

  • Online logopedie is flexibel in te plannen in uw agenda, goed te combineren met werk & gezinsleven
  • geen reistijd en u kunt vanuit iedere plek in Nederland of het buitenland deelnemen.
  • online logopedie bevordert de continuïteit van de zorg
  • andere/nieuwe werkvormen waardoor uw kind geprikkeld wordt
  • interactieve behandeling 
  • meerdere kinderen thuis? U heeft geen oppas nodig als uw kind logopedie heeft
  • onderzoek wijst uit dat er een hoge tevredenheid bestaat onder ouders en kinderen ten aanzien van online logopedie
  • Wilt u online afspreken ?  U moet dan gebruik kunnen maken van een goede internetverbinding en een computer met camera en microfoon.