Welkom bij logopediepraktijk Spaarne

Logopedie voor kinderen en volwassenen  

 Logopedie is de behandeling van communicatiestoornissen met betrekking tot alle functies van de mond. Tijdens de behandelingen krijgt u zorg, training en adviezen met als doel het herstellen en onderhouden van de communicatie in al haar facetten zoals stemgebruik, uitspraak, gehoor en taal. Daarbij kan er ook aandacht zijn voor andere mondfuncties zoals slikken, eten en drinken.

Mijn naam is Daphne Krakeel, logopedist sinds 1992 en logopediepraktijk Spaarne is mijn eigen praktijk

HIER INSCHRIJVEN

 Inschrijven en plaatsing : 

Wanneer u advies heeft gekregen of een verwijsbrief hebt, kunt u zichzelf of uw kind inschrijven door het contactformulier volledig in te vullen. De datum waarop ik het contactformulier ontvang is dan uw inschrijfdatum.

Door een tekort aan logopedisten in Haarlem heb ik een wachtlijst van meer dan 4 maanden.

 


Online logopedie :

De laatste jaren is online logopedie steeds populairder geworden. Het biedt u zeker een aantal voordelen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent naar de praktijk te komen, is online logopedie een prima alternatief. 

Online logopedie is uitermate geschikt om te combineren met uw werk & gezinsleven. De behandelingen zijn interactief, stimulerend en motiverend. Voor online logopedie maakt het niet uit in welk deel van het land u woont.  

  • geen reistijd en u kunt vanuit iedere plek in Nederland of het buitenland deelnemen.
  • online logopedie bevordert de continuïteit van de zorg
  • andere/nieuwe werkvormen waardoor uw kind geprikkeld wordt
  • interactieve behandeling 
  • meerdere kinderen thuis? U hebt geen oppas nodig als uw kind online logopedie heeft
  • onderzoek wijst uit dat er een hoge tevredenheid bestaat onder ouders en kinderen ten aanzien van online logopedie
  • Wilt u online afspreken ?  U moet dan gebruik kunnen maken van een goede internetverbinding en een computer of telefoon met camera en microfoon.

Kosten logopedie in 2022/2023

In 2022 heb ik een zorgovereenkomst met alle zorgverzekeraars in Nederland. Om goede zorg te blijven verlenen tegen een redelijk tarief zal ik in 2023 met bijna alle zorgverzekeraars een contract hebben afgesloten. Wanneer u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waar ik gecontracteerd ben, zullen de kosten van de logopedie vanuit de basisverzekering worden vergoed. U moet alleen rekening houden met uw eigen risico, geldend voor iedereen boven 18 jaar.

Logopediepraktijk Spaarne heeft in 2023 geen contract met de VGZ coöperatie. 

Dit betreft :

-VGZ verzekering

-VGZ Bewuzt

-Univé Zorg verzekering

-Zekur

-UMC zorgverzekering

-IZA

-IZZ (van VGZ)

-Zorgzaam zorgverzekering

-United Consumers


De behandeling en tarieven


Heeft u in 2023 een polis bij 1 van deze zorgverzekeringen, dan krijgt u vanaf 1 januari 2023 iedere maand een factuur van de logopediepraktijk. Deze factuur moet u zelf binnen 2 weken aan de praktijk betalen. De tarieven staan vermeld op de website onder het kopje behandelingen. De factuur stuurt u door naar uw zorgverzekering. De hoogte van vergoeding aan uzelf door uw zorgverzekeraar is afhankelijk van polis waar u voor kiest. Vraag uw verzekeraar naar uw polis en de voorwaarden.

In alle situaties geldt dat iedereen boven de 18 jaar te maken heeft met een jaarlijks verplicht eigen risico.


direct naar VGZ informatie