De praktijk 

Logopediepraktijk Spaarne in Haarlem is een praktijk voor alle leeftijden. De behandelruimte is groot en heeft een huiselijke sfeer waardoor het gezellig en ontspannen aanvoelt.  

 

 

Daphne Krakeel

* Na het afronden van mijn opleiding in 1992, werkte ik als logopedist in het speciaal basisonderwijs, het audiologisch centrum, revalidatie centrum en in diverse logopediepraktijken. 

* Ik heb 30 jaar werkervaring in het behandelen van kinderen en volwassenen. 

Ik heb veel werkervaring in het behandelen van kinderen met ernstige lees- en spellingproblemen en kinderen met faalangst voor lezen. 

* Sinds 2013 ben ik ook pre-verbaal logopedist en behandel ik kinderen van 0-2 jaar met eet-en drinkproblemen.  

* Ik ben gecertificeerd OMFT behandelaar.

* Bij volwassenen behandel ik stemproblemen en slikproblemen indien nodig met manuele larynx manipulatie.

* Ik heb veel ervaring in het behandelen van slikproblemen  

* In mijn behandelingen gebruik ik o.a. de Methode van Dixhoorn, hiervoor heb ik 2 jaar de opleiding adem- en ontspanningstherapie (AOT therapeut) gevolgd.

* Ik heb veel praktijkervaring opgedaan in het behandelen van stemproblemen en heb de laatste 8 jaar veel bijscholing gevolgd in stemtechniek en diverse stembehandelmethoden .


Kwaliteitsregisters

  • het Kwaliteitsregister voor Paramedici ( KP nummer 99907393991) 
  • het register voor adem- en ontspanningstherapeut AOT
  • Het register voor preverbale logopedie van de NVLF
  • Logopediepraktijk Spaarne is aangesloten biBLOK-MZ. Wij zijn een 20-tal logopediepraktijken uit de regio Midden en Zuid Kennemerland. Samen vormen wij het aanspreekpunt en de gesprekspartner voor de eerste en tweede lijn, gemeenten, scholen, zorginstellingen en verzekeraars.